100In1Day Belgium

Stel je eens voor: Honderden vrijwilligers, organisaties, vzw’s en burgers die kleine en grote verbindende acties organiseren in hun buurt en op die manier actief burgerschap vieren. En dat allemaal op 1 dag! Zou dat niet fantastisch zijn? 

Dit is precies wat Curieus wil bereiken met 100In1Day. Op zaterdag 26 juni 2021 viert Curieus 100In1Day Belgium, hét feest van de actieve burger! We willen zo veel mogelijk creatieve, verbindende, kortom fijne acties op 1 dag realiseren, en dit over heel Vlaanderen en Brussel. Ja, je hoort het goed: We gaan niet voor minder dan 100! Kies een actie uit ons 'menu van de dag' of ga helemaal wild en zet zelf iets unieks op poten. Meer informatie over 100 in 1 day kan je hier terugvinden.

Wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar 100in1day.Belgium@gmail.com en we nemen gauw contact met je op!

Oh ja, we zijn trouwens niet de enigen op deze planeet die zo’n feestdag voor de actieve burger opzetten. Als 100In1Day Belgium zijn we deel van een internationale Community. Zo vindt er elk jaar ook een 100in1Day plaats in Montréal (Canada), Lima (Peru) en Bogotà (Colombia), om maar enkele steden te noemen. Neem zeker ook een kijkje op www.100in1day.org, de internationale website.