Onafgedicht

 #onafgedicht

Tijdens de Week van de Poëzie bezorgt Curieus jouw stamkroeg bierviltjes met een enkele lijntjes poëzie. Ga jij samen met de andere stamgasten de uitdaging aan om dit gedicht tot een goed einde te brengen? Aarzel niet om het resultaat van deze hersenspinsels te delen met andere liefhebbers met #onafgedicht. 

In 2017 konden we rekenen op het talent van Jee Kast om de eerste aanzet te geven. Max Greyson nam in  2018 de uitdaging op zich om een gedicht te brouwen. 

Bijzonder blij zijn we dat Yousra Benfquih voor deze derde editie van #onafgedicht in haar pen wil kruipen en jou tijdens de Week van de Poëzie 2019 wil prikkelen met haar poëzie. 

Nieuw dit jaar is dat we je niet alleen op café overvallen met poëzie ... Wie weet spot je ons #onafgedicht tijdens je bezoekje aan de supermarkt. Laat de  woordkunstenaar in je los en en verzin het einde van ons #onafgedicht, terwijl je ongedurig wachtend aan de kassa anders toch maar zou staan vloeken dat je weer al eens de verkeerde rij koos. Droge voeding én poëzie, kassa 4!