Koer de France: den Tour op de Koer

De Gentse Feesten beleef je echt op de Koer de France! Overdag genieten in een strandstoel van de Tour de France op groot scherm met een Ricard, Rosé of Orangina in de hand en achteraf bekomen van de spannendste bergritten met Frans muzikaal entertainment van de bovenste plank. Allez, allez, venez!

Al twee jaar op rij kan je in de Speldenstraat, op onze verborgen binnenkoer vlakbij de Vrijdagmarkt Gent, terecht voor een stuk Frankrijkgevoel. De liefhebbers van de Tour de France genieten op groot scherm van de spannendste bergritten, gewaxte benen en gebronzeerde armen. De bolletjestrui kan je in volle vaart en in close-up bewonderen terwijl je je neervlijt in onze zalige zetels.

Ook kinderen beleven de tijd van hun leven en kunnen zelf een Tour op de koer afleggen. Wil je je liever in het zweet fietsen? Test de bergroutes zelf uit tijdens een wedstrijdje 'koers op rollen'. En als je na de dagrit helemaal uitgeteld van de geziene inspanning moet bekomen, zorgen we dagelijks van 18 tot 19 uur voor muzikaal entertainment. 

Op de verborgen binnenkoer van Curieus Oost-Vlaanderen heb je het perfecte excuus om te komen aperitieven terwijl de koters zich vermaken, terwijl je vrouw haar nog een rosé laat inschenken en jij.. jij bent er natuurlijk enkel voor de koers. Gentse Feesten compleet verantwoord beleven heet dat dan.