Schenk je jurk en vier feest!

  • 12/09/2019

Wil je op een unieke manier gefotografeerd worden door een professioneel fotograaf? Kom op 6 oktober met je mooiste trouwoutfit naar Bar Bleu en laat je vastleggen op papier in een feeëriek bloemendecor van Ginger & Ginger.

Wil je je trouwjurk 10 jaar na datum nog eens aan? Niemand ziet op foto dat die rits niet meer toekan. Ben je niet van plan ooit te trouwen, maar wil je wel de foto's?  Wil je een ver familielid wijsmaken dat je getrouwd bent? Kom met je eigen trouwoutfit of die van je moeder, tante, nonkel, vader naar Bar Bleu en wij maken het waar.

Wij zorgen voor een mooi decor, gezelligheid, muziek, enkele bruidsmeisjes, een zatte nonkel, kortom alles wat een goede trouwreceptie nodig heeft.  Nog meer goed nieuws, want  wie wil kan zijn jurk/pak erna gewoon bij ons achterlaten. Wij verkopen deze een week later (13 oktober) op de 'I do I do trouwbeurs' en schenken de opbrengst aan een goed doel. Gulle schenkers worden uiteraard extra in de watten gelegd met een glaasje cava en een mooie attentie.
 'How about that?'

Meer weten over de verkoop? https://www.curieus.be/nieuws/the-empty-bridal-shop