SAMEN(k)LEVEN op de Vrije Universiteit Brussel

  • 19/11/2018

Studenten van de VUB engageren zich voor het milieu en inclusie met: ‘SAMEN(k)LEVEN’.

De reeds gekende deelstickertjes hebben hun weg naar de studenten van de VUB gevonden. Met doel om duurzaam met hun materiaal om te springen en ondertussen elkaar beter leren kennen gebruiken zij de deelstickertjes nu ook op kot.

Het studentenleven is niet simpel. Papers, examens, thesissen, geld-en-tijd tekort maken het ook niet makkelijker. Daarom stelt SAMEN(k)LEVEN voor om de lading te delen onder elkaar. We hebben het allemaal wel al meegemaakt: iedereen amuseert zich op een feestje wanneer plotseling wordt vastgesteld dat de glazen op zijn, er stoelen tekort komen of er geen verlengsnoer is voor de muziekinstallatie. Wat doe je dan? Het feest stilleggen? Natuurlijk niet! Leen het gewoon bij een buur of vriend en nodig ze meteen ook uit voor je feestje.

Dat wordt met de deelstickertjes nog tien maal makkelijker aangezien je aan de hand van de handige icoontjes die iedereen op zijn deur heeft kleven meteen kan zien wie wat kan uitlenen en delen. De deelstickertjes kan je gewoon oppikken op de campus aan de infobalie.