Jongeren van Arktos en Buurtcomité Stadscampus maakten een buurtquiz

  • 23/06/2021

Maak deze zomer een actieve buurtquiz georganiseerd en opgemaakt door de jongeren van Arktos en Buurtcomité Stadscampus!

Op zaterdag 26 juni 2021 probeert Curieus opnieuw zoveel mogelijk geëngageerde burgers, organisaties, burgerinitiatieven, enzovoort warm te maken om een verbindende actie te organiseren in de eigen buurt, gemeente of stad. In hartje Antwerpen staat er een buurtquiz op de planning die opgemaakt werd door een samenwerking tussen de jongeren van Arktos en enkele leden van buurtcomité Stadscampus!

De jongeren van Arktos komen een beetje van overal in Antwerpen, zitten tijdens de pauzes steeds op het Frans Halsplein (het pleintje vlakbij Arktos) en genieten van de buurt. Ze wilden graag iets terug doen voor de buurt en zo ontstond deze zoektocht.

De jongeren van Arktos en buurtcomité Stadscampus gingen op 22 juni op pad om een heuse buurtquiz in elkaar te steken! Ze maakten een quiz op over monumenten, bezienswaardigheden en aparte karakteristieken in de buurt van het Frans Halsplein, Ossenmarkt, Sint-Jacobsmarkt, ... kortom: de studentenbuurt.

Zin om mee te doen? DOWNLOAD HIER DE BUURTQUIZ!

Print hem af of sla hem op op je smartphone en ga op stap.

Happy quizzing!

De antwoorden van de buurtquiz vind je hier