Ish nodigt uit

  • 09/10/2017

Op 5 mei 2017 werd Ish Ait Hamou verkozen tot stadsambassadeur van Vilvoorde. Geïnspireerd door het Festival van de Gelijkheid nodigt Ish daarom samen met de Stad Vilvoorde, Curieus Vilvoorde en Curieus Vlaams-Brabant geëngageerde mensen uit die hem inspireren, die de moed hebben om steeds zichzelf te zijn en naar wiens verhaal hij razend benieuwd is.

Rachida Lamrabet, Joke van Leeuwen, Othman El Hammouchi, Dalilla Hermans, Bruno Vanobbergen, Yasmien Naciri en nog vele anderen palmen op zaterdag 7 oktober de Kruitfabriek in. Vlij je neer in een sofa voor een gezellige avond vol boeiende gesprekken over opgroeien en onderwijs. Over jezelf kunnen zijn. Over verleden, heden en toekomst. Over vrijheid.

Tussen al het babbelen door kan je ook genieten van een heerlijke maaltijd, een drankje aan de bar, een boekenstand en een inspirerende foto-expo van 1001 Schakels. Afsluiten doen we in de Pop-up met de jazzy stem van singer-songwriter Anysa.

De avond is helemaal GRATIS, maar graag even inschrijven via: https://ishnodigtuit.gelijkheidontour.be/

[De avond wordt georganiseerd door de stad Vilvoorde, Curieus Vilvoorde, Curieus Vlaams-Brabant en Ish Ait Hamou met de steun van 1001 Schakels, de Patchmadammekes, het Vermeylenfonds, het Masereelfonds, 11.11.11-comité Vilvoorde en de Congolese mama’s.]