Het Vensterverhaal lees je op de vensters in Gent

  • 04/12/2020

Anneleen Van Offel schreef voor Curieus het prachtige Sluimertijd, een troostlied in dertig verzen. Illustrator Flore Deman brengt alles in beeld op 30 Gentse ramen. We laten het je graag lezen, in stukjes, op een 30-tal ramen in Gent. 

Aan de hand van de app of het routeplannetje kom je op plaatsen waar je misschien nooit eerder was. Je komt langs ramen van festivalpartners, buurtbewoners, hartelijke handelaars en een paar van de vele organisaties die van Gent een warme stad maken, zoals het Gents Solidariteitsfonds voor Moeilijke Tijden. En dat allemaal op je eigen tempo en volledig coronaproof. 

We zetten ze de komende weken graag een voor een in het licht op het facebookevent

Vanaf zaterdag 5 december om 14u vind je daar ook alles wat je nodig hebt om zelf op stap te gaan, met de app of het routeplan. Neem dus zeker een kijkje, deel er je foto's en ervaringen en nodig anderen uit. We zijn razend benieuwd naar jullie reacties.

Wandelen kan tot 5 januari - de route is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kinderwagens.

Geniet ervan!

*Neem alvast een kijkje op www.dearmsteweek.be en zie hoe ook jij je steentje kunt bijdragen aan een warm Gent. Want ook deze pandemie en lockdown treffen de een alweer net iets harder dan de ander. Dankjewel en stay safe.