Help mee het Festival van de Gelijkheid mogelijk te maken en koop een steunticket

  • 11/09/2018

De nazomer kondigt zich al voorzichtig aan, dat betekent dat we momenteel koortsachtig puzzelen aan het programma van het Festival van de Gelijkheid in Gent. De zesde editie al, dit jaar op 13-14-15 december 2018.

We zijn blij én trots dat we het Festival van de Gelijkheid al vijf jaar gratis hebben kunnen houden. Omdat we het belangrijk vinden dat er geen drempels zijn om mee te komen genieten van al die mooie ontmoetingen. Maar we zijn de afgelopen jaren ook flink gegroeid. Van een tweedaagse bijeenkomst met 1.000 deelnemers, naar een driedaags feest voor hoofd en hart met 15.000 bezoekers. We zijn sinds vorig jaar het grootste progressieve Festival van ons land.


Ook dit jaar bieden we alle Festivalactiviteiten (behalve de optredens) gratis aan. En daarvoor tasten we, met veel overtuiging, diep in onze geldbuidel.

Wil jij het Festival van de Gelijkheid steunen? Een financieel duwtje in de rug geven?  Met een gift laten voelen dat je hebt genoten van de afgelopen edities? Dat kan!

Je kan ons nu steunen door een ‘steunticket’ te kopen. Dat kan via deze link.
Een steunticket kost 12 euro. Je helpt ons er ongelofelijk mee vooruit. Breng je ticket mee naar het Festival, je kan het inwisselen voor een gratis drankje in ons Festivalcafé. Bovendien maak je ook kans op een Fairphone. 

Het Festival van de Gelijkheid steunen kan vanaf nu, via deze link!

Dankjewel!