Geef elkaars wereld kleur!

  • 01/11/2020

Download hier de A4 affiche om te printen   
Download hier de A3 affiche om te printen

Voor het eerst in 8 jaar wordt het een winter zonder Festival van de Gelijkheid. Een Festival dat drijft op intimiteit en onverwachte ontmoetingen op en naast het podium, valt niet te rijmen met de huidige coronamaatregelen. 

Maar gelukkig ben jij er! En jij kan dit feest voor hoofd en hart meer dan ooit laten leven in de stad. Vier mee onze verschillen en geef kleur aan gelijkheid. 

Een poster ophalen kan in Gent bij Bibliotheek De Krook, boekhandel Paard van Troje, Cinema Sphinx en bij buurtwinkels de Lousbergmarkt en Akker en Ambacht. In Leuven kan je terecht bij boekhandels Barbóék, Boekarest en bakkerij Korst in HAL 5 (Kessel-lo). 

Illustrator ANSO liet zich inspireren door de quote “In a world where you can be anything, be kind” en gaf deze prachtige affiche vorm. Haal kleurpotloden, wasco’s, waterverf, stiften … uit de kast en leef je helemaal uit. Hang ze voor jouw raam en geef je buurt kleur. Deel jouw venster via #festivalgelijkheid op instagram en maak kans op de originele tekening van illustrator ANSO.

ANSO, oftewel Anne-Sophie Opara, is een jonge illustrator, die opgroeide in Brussel. Geen dag gaat voorbij zonder dat ze schetst, tekent, droedelt, ontwerpt. Ze studeerde in 2017 af aan LUCA School of Arts (Gent) met het kinderboek "Mira. Mama is zwanger".

Zorg voor elkaar, meer dan ooit. 
Laat je ogen spreken en glimlach naar elkaar, meer dan ooit. 
Geef elkaars wereld kleur, meer dan ooit. 

In a world where you can be anything. Be kind.