Een weekend lang bomen planten

  • 07/11/2017

Met The Empty Shop in Gent en Mechelen zamelde we vorig jaar in totaal maar liefst 12.000 euro in voor nieuw fris groen. Een fantastisch succes. We stoppen de boompjes in de grond in het weekend van 18 november (Eeklo) en 19 november (Mechelen).

Daarvoor hebben we hebben jou nodig! Kom mee bomen planten. Neem gerust je familie, kinderen, buren, vrienden, collega's of zelfs de hele jeugdbeweging mee. Na de inspanning kan je bijpraten met een warm drankje en pannenkoek aan onze tent.

The Empty Shop. Wat was dat nu weer? Het principe: je doneert kleding. The Empty Shop is een winkel met lege kasten en kale paspoppen, die  dagelijks gevuld werd met kledinggiften en miskopen. Bekenden en minder bekenden schonken hun kledingstukken, van truien tot lingerie. Met de opbrengst kunnen we nu maar liefst 12.000 bomen planten. 

Bos planten in Eeklo:

Zaterdag 18 november van 14 - 17 uur. Locatie: Provinciaal domein Het Leen, Gentsesteenweg 80, 9900 Eeklo. Volg de wegwijzers van Curieus van aan de parking naar ons lapje groen. 

Bos planten in Mechelen:

Zondag 19 november van 10 - 12 uur. Locatie: veldweg ter hoogte van bushalte, Groot Veld, Liersesteenweg 452, 2800 Mechelen. Met de auto? Parkeren kan aan de Liersesteenweg.


Vergeet je laarzen niet!