De a l l e r e e r s t e namen voor Festival van de Gelijkheid 2018

  • 18/07/2018

Onder het motto Real equality is not possible if we don't celebrate our differences slaan we volgende winter voor het zesde jaar op rij onze vleugels uit in Gent voor het Festival van de Gelijkheid, op 13 + 14 + 15 december 2018. Vorige editie gooiden zo'n 15.000 mensen gedurende drie dagen Festival hokjes overboord in een programma vol panelgesprekken, boekenclubs, theatervoorstellingen, performances, docu's, filosofieworkshops .... We noemen het Festival van de Gelijkheid graag Een feest voor hoofd en hart, een shot positieve energie als alternatief voor verzuring en polarisatie. Niet omdat het goed klinkt, omdat we echt geloven dat het zo is :)


Het volledige Festivalprogramma van editie 2018 maken we pas bekend eind september. Maar vanaf vandaag kan je wél al tickets bestellen voor vier (betalende) voorstellingen op het Festival van de Gelijkheid. Aarzel niet om nu, niet seffens, niet direkt, niet subiet, niet weldra, maar nu, maintenant, tout de suite, heute nog ... je kaartjes te bestellen voor deze toppers.

- Closing Night Festival van de Gelijkheid met Rafeef Ziadah, Remi Kanazi, Esohe Weyden, Derek Otte, Yousra Benfquih en Carmien Michels
15 december - Theaterzaal Vooruit

- £¥€$ // Ontroerend Goed
13 tem 15 december 2018 - Domzaal Vooruit

- Pieter Embrechts // A street Concert
13 december 2018 - Handelsbeurs

- Frank Vander linden // Nachtwerk
13 december 2018 - Balzaal Vooruit