Curieus viert 10 jaar VOLTA - Nacht van de Toekomst

  • 27/04/2018

VOLTA bestaat 10 jaar!

En tegendraads als we zijn vieren we dat niet met een fancy mega editie. Nee, na 10 jaar in de vertrouwde Gentse Vooruit verhuizen we dit jaar naar de Beursschouwburg in Brussel. En we hebben er zot veel zin in. 

Na negen jaar is VOLTA uitgegroeid tot een vaste waarde in het muzieklandschap. Stonden al op het VOLTApodium: Intergalactic Lovers, Selah Sue, Daan, The Van Jets, Absynthe Minded, Gabriel Rios, SX, Raketkanon, Warhaus, Het Zesde Metaal ... Niet zelden muzikaal toptalent op het randje van de grote doorbraak...

Ook dit jaar krijgt jong talent een podium... In de Zilveren Zaal kan je - niet toevallig op International Jazz Day - terecht voor een jazzy line up: Sons of Kemet, De Beren Gieren en SCHNTZL bestijgen daar het podium. In de Gouden Zaal ontvangen we Yassin Mrabtifi met From Molenbeek with Love, zijn eerste solo performance als danser en choreograaf.

En er is meer!

FAALVERHAAL neemt het Beurscafé over.
tBedrijf laat een poëtische letterregen over ons publiek neerdalen in de Witte Foyer.
En in de Black Box delen inspirerende sprekers hun Brusselse projecten, die met hun sociale impact op de samenleving het verschil maken.
In de voetgangerszone vind je het podium van 100% talent, the next big thing van the Brussels urban scene.
En er zijn pizza's!