Brihang op het Festival van de Gelijkheid!

  • 17/06/2021

Na een noodgedwongen pauze landt het achtste Festival van de Gelijkheid terug in Gent, op 9-10-11 december 2021.  Drie dagen lang strijken we neer in de Kunstencentrum Vooruit voor panelgesprekken, interviews, docu en filmvoorstellingen, lezingen, tentoonstellingen, workshops, … De rode draad: (on)gelijkheid in al zijn facetten. Schrijf het alvast in je agenda: op dinsdag 12 oktober lanceren we het hele programma!

Maar om de terugkeer van het Festival te vieren lossen we graag al een eerste naam: rapper en woordkunstenaar buiten categorie, Brihang, opent deze editie op donderdag 9 december in de Concertzaal van de Vooruit. Tickets (18 euro) voor dat optreden koop je hier.

Ook het Festival van de Gelijkheid zelf wordt vanaf dit jaar betalend. Je koopt één Festivalpas (10 euro) voor heel het festival. Daarmee kan je je inschrijven voor zoveel festivalonderdelen als je wil.
Wil je er graag snel bij zijn? Je kan vanaf nu al een Early Bird ticket kopen. Daarmee krijg je begin oktober als eerste de kans om in te schrijven voor de verschillende festivalonderdelen, en ben je dus helemaal zeker van je plekje bij het panelgesprek of de babbel van jouw keuze.

Wil je graag naar het Festival én naar het optreden van Brihang? Koop dan nu een combiticket (23 euro). Ook met dit ticket krijg je begin oktober als eerste de kans om je in te schrijven.