Artificiele Intelligentie? Wat en hoe?

Datum
Locatie
Cultuurcentrum Gildhof | St.-Michielsstraat 9 , 8700 Tielt
Organisatie
Curieus Tielt
Contact
guido.mehuys@skynet.be
Kostprijs
€0

Gastspreker Aurèle Bonne verdiept zich al jaren in de informaticawereld en volgt ook de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van Artificiële Intelligentie op de voet.

Speciaal voor ons heeft Aurèle zijn presentatie over Artificiële Intelligentie geactualiseerd en voorzien van nieuw beeld- en videomateriaal.

We komen niet alleen te weten wàt Artificiële Intelligentie precies is, maar staan vooral stil bij de talrijke (toekomstige) toepassingsmogelijkheden: virtual reality en augmented reality, 3D-printing, spraaktechnologie, hologrammen die overledenen schijnbaar weer tot leven brengen, zelfrijdende auto’s, gezichtsherkenning, nieuwe medische behandelingen en medicijnen,…

Aurèle doorspekt zijn verhaal met verbluffende videobeelden en neemt ons anderhalf uur mee door een ‘nieuwe wereld’, die misschien niet meer zo ver weg is, maar die onze huidige wereld misschien ook helemaal kan door elkaar schudden. Uiteraard zullen daar ook fundamentele vragen bij rijzen en nodigt Aurèle ons uit om hierover van gedachten te wisselen.

Het wordt een boeiende avond die u niet mag missen! De thema-avond staat open voor iedereen en de toegang is bovendien gratis!