Rock it voor 50-plussers ( en 50- minners) Triple show

Datum
Locatie
Gemeenschapscentrum Kadans | Achter d'Hoven 15 , 2990 Wuustwezel
Organisatie
Curieus Wuustwezel in samenwerking met Lichtstoet Wuustwezel
Contact
cultuur@wuustwezel.be
Kostprijs
€15

Triple show voor driedubbel genieten! 

Robert van Yper Rock it! een race met de duivel.
In 'rock-it- een race met de duivel' vertelt Robert van Yper over het ontstaan van de geschiedenis van de rock and roll geïllustreerd met beeld- en klank.

Crystal & Runnin' wild
Crystal & Runnin’ Wild verleidt het publiek met hun eigenzinnig en eclectisch universum, even retro als modern, even trashy als glamoureus. Het repertoire put uit een breed scala van muzikale invloeden, gaande van jazz, blues en doowop tot surfrock, country en punk.

3 Cool Cats
Soms zie je wel eens 3 muzikanten die niet willen aannemen dat de jaren 50 voorbij zijn. En ze geven maar katoen: Van Blue Suede Shoes tot Roll over Beethoven. Van Whole Lotta Shakin’ tot Pretty Woman. Van Be Bop A Lula tot Rock Around the Clock. En zelfs sixties-rockabilly-klassiekers van bijvoorbeeld John Fogerty. Een wilde, gevarieerde set dus, vol fun en opwinding. Soms heten dat soort gasten Brian Setzer, soms heten ze ook wel eens 3 COOL CATS.

Tickets : 15 Euro

Meer informatie over Curieus Wuustwezel kunt u vinden op de website: http://www.curieus-wuustwezel.be/V4/index.php

Gemeenschapscentrum Kadans is met het openbaar vervoer bereikbaar met trams/bussen: 436, 441, 442, 444, 446, 447, 448, 640, 641, 649, 659, 675, 679.