Nieuwjaarsfeest!

Datum
Locatie
De Venkel | Leuvensesteenweg 326 , 3070 Kortenberg
Organisatie
Curieus Kortenberg
Contact
curieus.secretariaat@telenet.be
Kostprijs
leden Curieus Kortenberg €60
niet-leden €70
Houders vrijetijdspas Kortenberg €35

Kom Curieus Kortenberg vergezellen op hun jaarlijkse, spetterende nieuwsjaarsfeest! Vanaf 12.00u word je verwelkomd met een lekker aperitief van het huis. Na een kort woordje met o.a. een overzicht van het voorbije jaar en een blik op de toekomst, zitten we aan voor een feestelijke maaltijd (inclusief aangepaste wijn of water, fruitsap of licht bier), met:
- als warm voorgerecht Roodbaars met panade van Comté met sausje van champagne
- als hoofdgerecht Traaggegaarde Mechelse Koekoek met fijne aardappelgratin en wintergroentjes
- en als verrassend dessert een Moelleux van chocolade, olijfolie-ijs en fleur de sel
- Koffie of thee

Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan uiterlijk tot vrijdag 10 januari 2020 door storting op rekening BE77 0012 0965 2442 van Curieus Kortenberg (de prijs is inclusief alle dranken). Voor meer info: curieus.secretariaat@telenet.be .

Curieus Kortenberg organiseert activiteiten over diverse maatschappelijke thema's, gericht op emancipatie van deelnemers op grond van hun persoonlijke en maatschappelijke ontplooiing met het uitdrukkelijke doel om kritisch-constructief bij te dragen aan een gelijke kansensamenleving. Curieus gaat volop voor een inclusieve samenleving en sluit niemand uit. Iedereen die op zoek is naar een betekenisvolle tijdsbesteding en die het ontmoeten van anderen in een aangename, vriendschappelijke sfeer belangrijk vindt, is welkom. Curieus Kortenberg verenigt inwoners uit Kortenberg, Everberg, Meerbeek en Erps-Kwerps. Maar al haar activiteiten staan open voor iedereen, ook buiten deze gemeenten. Ook samenwerking met andere organisaties of instellingen, zoals bijv. OAK, de Bib (Kortenberg), … staan op het programma. We zouden het zeer fijn vinden om u ook in 2020 te mogen ontmoeten op onze activiteiten.

Het bestuur van Curieus Kortenberg wenst iedereen aangename feestdagen en een voorspoedig nieuw jaar vol liefde en vriendschap.

Tot zondag, 19 januari!
Henrik, Emmy, Hilde, Jetta