Laila Koubaa leest voor // De andere weg

Datum
Locatie
Festival van de Gelijkheid - Vooruit | Sint-Pietersnieuwstraat 23 , 9000 Gent
Organisatie
Curieus
Kostprijs
Incl. drankje in ons Festivalcafé €5

De stoelenspringers hadden weer gesprongen. Niemand wist waarom. Het eiland beefde en vier kleine zwaluweitjes rolden uit hun nest. Kikaru vond ze in het bos op weg naar zijn vrienden. Samen zouden ze de komst van de Lente vieren. Tijdens het feest werd vuurwerk afgeschoten, gelachen en veel gegeten. Kikaru at het meest van hen allemaal. De volgende dag vertrok Kikaru. Hij moest en zou de zwaluweitjes terugbrengen naar hun nest. Maar onderweg viel Kikaru. Hij brak zijn heup en belandde in een diepe slaap ...

De Andere Weg is een bijzonder verhaal over de kracht van de natuur. Een magisch-realistische avontuur, dat zich afspeelt in een Japanse setting. Schrijfster Laila Koubaa leest voor uit haar nieuwste boek. Na de lezing maken we samen een Origami-boekje. (7 > 12 jaar)

Deze workshop kadert binnen het Festival van de Gelijkheid. We vragen een bijdrage van 5 euro voor onze workshops, daarvoor krijg je koekjes tijdens de workshop én je kan in het Festivalcafé je ticket omruilen voor een drankje.

Schrijf je in via de website om zeker te zijn van je plaatsje!