Workshop Zhineng Qigong

Datum
Locatie
Festival van de Gelijkheid - Amsab | Bagattenstraat 174 , 9000 Gent
Organisatie
Curieus
Kostprijs
Incl. drankje in ons Festivalcafé €5

"Vrijheid en innerlijke rust zijn waarschijnlijk de grootste verlangens van ieder mens. Maar in het leven leren we vaak enkel om te streven. Onze natuurlijke staat van zijn is een van ontspanning, en ook de mooiste weg naar succes. We zijn vergeten op onze eigen natuur te vertrouwen. En dat is waar Zhineng Qigong je opnieuw naartoe wil brengen." 

Aan het woord is lesgever Dennis Swennen, die je wil laten kennismaken met deze Oosterse filosofie en bewegingsleer. Je ervaart hoe het is om te bewegen in ontspanning. Je ontdekt hoe je werkelijk diep kan ontspannen en hoe je je energie balanceert. Een evenwicht tussen lichamelijke beweging en innerlijke rust. Je leert ook omgaan met je gedachten en je geest te trainen. Door zachte en simpele bewegingen, zittend of staand, ervaar hoe het is om je aandacht en je hart terug thuis te brengen." 

Deze workshop kadert binnen het Festival van de Gelijkheid en wordt georganiseerd in samenwerking met JAZZ (Jongeren aan zet/zeg). We vragen een bijdrage van 5 euro voor onze workshops, daarvoor krijg je koekjes tijdens de workshop én je kan in het Festivalcafé je ticket omruilen voor een drankje.

Schrijf je snel in om zeker te zijn van je plaatsje.