Qualitytime

Datum
Locatie
GC DE Kroon | Jean-Baptiste Vandendriesschestraat 22 , 1082  BRUSSEL
Organisatie
Curieus 1082
Contact
vrevendries@hotmail.com
Kostprijs
€0

The Gleaners of Joy

De nieuwe groep rond lokaal muzikant, en onze drijvende kracht Pieter Gouvart. Hij trad al verscheidene keren op tijdens de Quality Time avonden en is hiervan ook een van de muziekprogrammatoren. Samen met Stijn Brandt en Florence Estragues sprokkelden ze door de jaren heen enkele soulvolle liedjes en covers samen. Hun inspiratie halen ze uit groepen en singer-songwriters uit de jaren ‘70. Dit wordt een optreden vol Joy, Love & Peaceful Rock 'n roll!

Jamez

Een lokaal collectief van entertainers dat is uitgegroeid tot één van de vaste waarden op festivalpodia en in muziekminnende cafés. Jamez brengt een stevige mix van hedendaagse Blues-Rock-Tex-Mex-Country, bestaande uit eigen nummers en covers, gekruid met groovy tunes, het geheel opgeklopt door een gespierde ritmesectie.

Kathleen Farris

Internationaal talent uit Salt Lake City (Utah, USA) Kathleen Farris, is een echte wereldreiziger en leerde op haar reizen heel wat goede muzikanten kennen. Met eentje daarvan, een Nederlander, komt ze nu naar ons kleine podium in Dkantine. Haar nummers ontstaan gedeeltelijk door alle ervaringen die ze meemaakt in haar jobs en dat is niet niks als je bedenkt dat ze werkte als wetenschapper rond tropische ziektes in West-Afrika, als documentaire filmmaakster en als uitvinder.

Zoals steeds een samenwerking van Curieus 1082 met GC DE KROON , Pieter Gouvart en met de hulp van de vrijwlligers van Dkantine en de steun van de Vlaamse Gemeenschapscommissie https://www.facebook.com/events/436261713689152/