PIV HUVLUV - ZIJN ER NOG VRAGEN?

Datum
Locatie
GC Kadans | Achter d'Hoven 15 , 2990 Wuustwezel
Organisatie
Curieus Wuustwezel
Contact
info@curieus-wuustwezel.be
Kostprijs
€0

Piv Huvluv - Zijn er nog vragen?

Piv staat 20 jaar op de planken als comedian!

 

Het grote en brede publiek kent Piv Huvluv als een geboren verteller en een gepassioneerd muziekliefhebber, die altijd een song klaar heeft bij een verhaal. Of omgekeerd. Een recensent noemde hem ooit ‘de meest authentieke Vlaamse comedian’.

De herkenbaarheid van zijn humor zorgt voor een onweerstaanbare meerwaarde. In ‘Zijn er nog vragen?’ maakt Piv komaf met de triviale vragen die hem vaak gesteld worden na optredens. Hij beantwoordt voor eens en voor altijd op heel eigen wijze alle vragen die op hem werden en worden afgevuurd.

Tijdens (en wie weet ook na) deze voorstelling kom je álles over Piv te weten. Je kunt hem je eigen persoonlijke vraag voorschotelen of een gesprek starten dat verder gaat dan de gebruikelijke koetjes en kalfjes. De liedjes in je hoofd krijg je er gratis bovenop.


De Standaard/Het Nieuwsblad: "Een gevarieerde, verrassende en vooral onweerstaanbaar grappige show"

Wouter Deprez over de show: "Het is een zeer grappige show met Piv in al zijn naturelle geestigheid. Omdat ik u evenveel plezier toewens als ikzelf had: ga zeker eens kijken! "

Piv staat met deze show al voor de 10de keer op het podium van GC Kadans. En dus een 10de goede keer. Keer op keer. Niets minder, niet meer.

Tekst, concept en spel: Piv Huvluv - Regie: Joost Laperre - Techniek: Filip Van Becelare

Tickets reserveren: http://www.curieus-wuustwezel.be