Garageverkoop Bonheiden-Rijmenam

Datum
Locatie
Bonheiden en Rijmenam | ,  
Organisatie
Curieus Bonheiden-Rijmenam en KWB Bonheiden-Rijmenam
Contact
katy.joly@curieus.be
Kostprijs
inschrijvingsgeld €2

Curieus en KWB Bonheiden-Rijmenam organiseren voor de zesde keer op rij op 18 mei 2019 een garageverkoop in Bonheiden en Rijmenam. Wie te ver afgelegen woont of geen plaats heeft bij de eigen woning, kan ook een plekje reserveren op de parking van of in Sint-Maartensberg te Rijmenam. Duid dat zeker goed aan op dit formulier! ► https://goo.gl/forms/uHLPR6kaPpeveYMp2

Na invullen nog vragen over je deelname?
Stuur ze naar katy.joly@telenet.be (Curieus) of kwb.bonheiden.rijmenam@telenet.be (Francis Hellemans van KWB).

Help mee de afvalberg te verminderen en biedt je spullen tweedehands te koop aan of geef ze gratis weg.
Geef een goede maar toch bondige omschrijving zodat je de kans vergroot op kopers.
We publiceren enkel het verkoopadres en de lijst van de spullen, je naam wordt niet gepubliceerd.
Op het facebookevenement van Curieus en KWB publiceren we de hele lijst en via mail krijg je bevestiging waar de lijst van alle deelnemers en de spullen nog gepubliceerd wordt.

► ► ► SCHRIJF JE IN VOOR 10 MEI ! ◄ ◄ ◄
We vragen 2 euro inschrijvingsgeld. We laten via mail nog weten waar en wanneer je het inschrijvingsgeld kan betalen en het promotiemateriaal kan ophalen. We zorgen voor een fysieke brochure met alle adressen en lijst met spullen die op 18 mei ook in Sint-Maartensberg (aan de kerk in Rijmenam) kan opgehaald worden. Ook online zullen deze gegevens verspreid worden.

100 in 1 day is hét feest van de actieve burger! Op 18 mei zetten we met z’n allen ideeën om in acties om samen onze buurt, wijk of stad mooier te maken. Dit over heel Vlaanderen en Brussel.

Ideaal dus om onze garageverkoop als 1 van de (minstens) 100 acties te organiseren.
Ben je zelf lid van een vereniging, organisatie of wil je zelf iets organiseren, neem dan zeker een kijkje op https://www.curieus.be/nieuws/op-18-mei-zien-we-het-groots. Nog meer inspiratie kan je opdoen op www.geniaallokaal.be. Op https://promotie.kwbeensgezind.be/category/promotie-algemeen/ vind je ook veel info over promotie over het algemeen en op https://programma.kwbeensgezind.be/programma-2019/ vind je meer over het programma van KWB in 2019.