Politiek voor Dummies

Datum
Locatie
Cultureel Centrum Boutersem | Kerkomsesteenweg 55 , 3370 Boutersem
Organisatie
Curieus Boutersem
Contact
brittvg@gmail.com
Kostprijs
€0

Ben je soms het noorden kwijt tussen alle parlementen, regeringen, ministers, volksvertegenwoordigers, Vlaams of Waals minister-president, premier, ... Om nog maar te zwijgen over woorden als rechts, links, centraal of confederalisme? Wil jij een duidelijk beeld over de politiek van vandaag? Over hoe je correct moet stemmen? Voor wie je allemaal kan stemmen? Wat de verschillende bevoegdheden zijn op federaal, nationaal en Vlaams niveau? Dan is deze avond zeker iets voor jou!

In samenwerking met Curieus Boutersem organiseert Sam Robijns een infomoment om een antwoord te bieden op deze vragen. Alle in Boutersem actieve partijen zullen aanwezig zijn. Na een beknopte toelichting over de verkiezingen van 26 mei met aanvullend een woordje uitleg over de partijen zelf, kan je vrijblijvend nog vragen stellen aan onze politici en kandidaten op de verschillende lijsten.

We hopen velen van jullie te mogen ontvangen en wegwijs te kunnen maken in het politieke landschap. Voor meer info: check het facebookevent of mail naar brittvg@gmail.com.


De toegang is gratis, drankjes zijn verkrijgbaar voor € 1 per stuk.