Volta 2019 - LAURA VAN DOLRON & DE KOE

Datum
Locatie
Vooruit | Sint-Pietersnieuwstraat 23 , 9000 Gent
Organisatie
Curieus
Contact
informatie@curieus.be
Kostprijs
VVK €12
aan de deur €15

Volta / Nacht van de Toekomst

Na 10 jaar (feest!) is VOLTA uitgegroeid tot een vaste waarde in het muzieklandschap. Stonden al op het podium in de legendarische Concertzaal: Intergalactic Lovers, Selah Sue, Sons of Kemet, Daan, The Van Jets, Absynthe Minded, Gabriel Rios, SX, Raketkanon, Warhaus, Het Zesde Metaal ... Niet zelden muzikaal toptalent op het randje van de grote doorbraak …

En we keren voor deze 11e editie terug naar onze geliefde Vooruit. Voor een filosofische theatervoorstelling van Laura Van Dolron & de Koe, het stevige gitaargeweld van de jonge SONS, en een pittig feestje (met DJ Lara Chedraoui en Shizzle Le Sauvage) om de Nacht van de Toekomst met dansbeentjes in te duiken. 

Laura Van Dolron & De KOE / 'Een antwoord op alle vragen'

Laura van Dolron bouwt een safe space voor vragen in een laboratorium vol antwoorden. Bijgestaan door acteur en schrijver Willem de Wolf (de KOE) muzikanten Wilko Sterke en Frank van Kasteren (Circus Treurdier, Orde van de Dag) nodigt zij haar publiek uit een vraag op te schrijven. De vragen vormen de basis voor een voorstelling die elke avond live wordt gecomponeerd, op het scherpst van de snede, met humor maar ook met de ambitie om de antwoorden te vinden die het publiek verdient! Een filosofisch theaterconcert vol zoeken en vinden, vol hoop en wanhoop, en uiteindelijk is er misschien een antwoord dat alle vragen overstijgt. 


Tickets zijn verkrijgbaar in VVK via deze link of aan de deur.