Volta / Nacht van de Toekomst 2019

Datum
Locatie
Vooruit | Sint-Pietersnieuwstraat 23 , 9000 Gent
Organisatie
Curieus
Contact
informatie@curieus.be
Kostprijs
VVk €12
aan de deur €15

Duik feestend de Nacht van de Toekomst in 

Na 10 jaar (feest!) is VOLTA uitgegroeid tot een vaste waarde in het muzieklandschap. Stonden al op het podium in de legendarische Concertzaal: Intergalactic Lovers, Selah Sue, Sons of Kemet, Daan, The Van Jets, Absynthe Minded, Gabriel Rios, SX, Raketkanon, Warhaus, Het Zesde Metaal ... Niet zelden muzikaal toptalent op het randje van de grote doorbraak… En we keren voor deze 11e editie terug naar onze geliefde Vooruit. Voor enerzijds een filosofische theatervoorstelling van Laura Van Dolron & de Koe in de Theaterzaal en anderzijds voor een concertavond in de Balzaal met op de line-up het stevige gitaargeweld van de jonge SONS, en een pittig feestje (met DJ Lara Chedraoui en Shizzle Le Sauvage) om de Nacht van de Arbeid met dansbeentjes in te duiken.  

SONS (21:30 - 23:00)

SONS staat voor driftige, nerveuze garagerock die je vervoert naar dat ene gitzwarte hoekje in je schedel waar je onder een blacklight je beker bier uit elkaar voelt dreunen. Denk aan een Belgisch pakje vuil garagepunkwerk met een stevige kwak Sabbath erop. Steeds verrassend maar toch zo lekker herkenbaar. Gekroond tot winnaars van ‘De Nieuwe Lichting 2018’ zijn ze vastbesloten elk podium in lichterlaaie te zetten.

Shizzle le Sauvage (23:00 - 00:30)

De tijger én lovechild van het Gentse nachtleven die zelfs een file op haar funky grondvesten kan doen daveren.

DJ Lara Chedraoui (00:30 - 02:00)

De frontvrouw van Intergalactic Lovers beklom al tweemaal ons VOLTA-podium, dit keer laat ze de boxen knallen van achter de draaitafel. Een funky set waarbij je hoofd en lijf van het ene decennium naar het andere tollen. Een opzwepende mix van beats en soul, tijdloze classics en nieuwe zottigheden.


Tickets zijn verkrijgbaar in VVK via deze link (12€) of aan de deur (15€).