Qualitytime

Datum
Locatie
GC DE KROON | JB Vandendrieschestraat 19 , 1082 Brussel
Organisatie
Curieus 1082
Contact
vrevendries@hotmail.com
Kostprijs
Gratis

De Qualitytime van 1 maart 2019 brengt ons volgende gasten:

Jessy Leroy

Nederlandstalige nummers, à la Hannelore Bedert. Ze omschrijft haar optreden als ‘een intimistische ode aan het mooiste maar ook het kleinste van mensen, en een milde omarming van kwetsbaarheid. Dit alles begeleid op één gitaar, eerlijk en simpel.’ Ze is trouwens nog steeds op zoek naar een passende ‘artiestennaam’ suggesties zijn welkom!

The Library Sisters

Marlies Opsomer samen met Peter Clasen Zij brengen Down-tempo nummers op electronica, viool en zang en presenteren die avond zowaar hun 1ste full album.

Arianne Yaya

is een Leuvense zangeres. Ze werkte mee aan tal van muziekprojecten in binnen- en buitenland, van popmuziek tot jazz alsook klassiek. Momenteel ontwikkelt ze haar eigen muziek waarbij haar stem centraal staat. Haar soloproject “YAYA” is een mix van pop, soul en jazz met graag een hoekje af.

Qualitytime is een co-organisatie van Curieus 1082 en GC DE KROON. Muziekprogammatie door Pieter Gouvart. Met de steun en medewerking van de fantastische vrijwilligers van D'kantine, met steun van De Vlaamse Gemeenschapscommissie.

https://www.facebook.com/events/661229817612699/