Begijn Le Bleu - Toch Bedankt

Datum
Locatie
GC Kadans | Achter d'Hoven 15 , 2990 Wuustwezel
Organisatie
Curieus Wuustwezel
Contact
info@curieus-wuustwezel.be
Kostprijs
€15

Toch Bedankt

Begijn Le Bleu is bekend van het televisieprogramma Foute Vrienden dat enthousiast werd opgepikt door het grote publiek. Ondertussen presenteert hij ‘Taarten van Begijn’ op VTM KZoom. De cabaretier is met deze voorstelling niet aan zijn proefstuk toe. In 2005 won hij de jury- en publieksprijs van het Camerettenfestival in Rotterdam en is sindsdien een graag geziene gast in de Culturele Centra. Inmiddels is hij al aan zijnde vijfde avondshow toe.

In de vorige show ‘Met mij gaat alles goed’ laat Begijn zien hoe hij er telkens in slaagt het leven moeilijker te maken dan het is. Omdat iedereen graag lacht met losers maar ook omdat iedereen zichzelf er stiekem in herkent.

De nieuwe show 'Toch Bedankt' brengt Begijn in een volgende fase van zijn bestaan. De wereld redden kan hij niet, daarom begint Begijn met zichzelf. Hij brengt herkenbare huis-, tuin- en keukenverhalen met een scherp randje en is niet vies van een stukje impro tijdens zijn shows.Verhaaltjes over vallen, opstaan en toch dankbaar zijn: grappig en relativerend.

Hij doet al jaren wat hem nauw aan het hart ligt: spelen. Al de rest is bijzaak.  Voor die artistieke vrijheid breekt hij een lans, ook en speciaal voor u in GC Kadans.


Meer info? www.curieus-wuustwezel.be