Europese trip naar Straatsburg

Datum
Locatie
Curieus Limburg | Guffenslaan 108 , 3500 Hasselt
Organisatie
Curieus Limburg
Contact
info.limburg@curieus.be
Kostprijs
Prijs 290euro (Single Supplement 120euro)

Curieus Limburg presenteert een bezoek aan het Europees parlement, met daarnaast een boeiend en gevarieerd programma in de mooie Elzastreek en dit alles aan een hele straffe prijs.

maandag 15 april 2019 vertrekken we met de bus naar Colmar. Onderweg zal er halt gehouden worden voor een bezoek aan Metz. Hier plannen we een begeleide wandeling en een toeristische trip op een stoomtreintje waarna we onze reis verderzetten richting ons hotel in Colmar.

Die stad bezoeken we de dag nadien met eveneens een bezoek aan Haut Koenigsbourg, een 12e eeuws kasteel met uitzicht over de hele streek op het programma. De dag wordt afgesloten met een wijndegustatie.

De derde dag van onze reis staat volledig in het teken van Straatsburg. We verkennen de stad met een aangename boottocht en bezoeken daarna het Europees parlement.

Onze laatste dag van onze reis starten we met een wellicht emotioneel bezoek aan het vernietigingskamp Natzweiler-Struthof, het enige Duitse concentratiekamp op Frans grondgebied.  Via een stop in Nancy rijden we terug naar huis.

Dit alles voor de prijs van 290 euro. (Toeslag single +120€) We reizen per luxe autocar, 3 overnachtingen mét ontbijt en 2 avondmalen zijn inbegrepen net als de wijnproeverij, alle toegangsgelden en een reisgids gedurende de hele trip. Een reis- en annuleringsverzekering kost 18 euro per persoon.

Meer info en inschrijven:  info.limburg@curieus.be