Tapas in Tervuren

Datum
23/02/2019 10:00 - 17:00
Locatie
Africamuseum | Leuvensesteenweg 13 , 3080 Tervuren
Organisatie
Curieus Nationaal
Contact
Laura.greffe@curieus.be
Kostprijs
€0

TAPAS, het vaste recept van Curieus voor een inspiratievolle dag, vindt dit jaar plaats in Tervuren. We ontvangen jou heel graag in het pas vernieuwde AfricaMuseum op zaterdag 23 februari 2019 vanaf 10 uur.

Voel de inspiratie borrelen tijdens één van de workshops in de voormiddag, ontdek in de namiddag hoe het gecontesteerde museum een grote ommezwaai heeft gemaakt, zowel inhoudelijk als uiterlijk. Uiteraard bieden we niet enkel brainfood aan, maar ook real food. Schuif mee aan ons buffet, tijdens de middagpauze.  

Op het programma?

Op consultatie bij Dokter Joris

Je Curieusgroep is misschien niet in topvorm. Een kleine verkoudheid.  Lijkt het ernstiger? Een gebroken wervel? Geen nood! We geven we je de gelegenheid om op consultatie te komen bij Dr. Joris. Krijg een op maat gemaakt advies over je Curieusgroep en  je kan er weer helemaal tegenaan. Bij kleinere ongemakken (administratie, GDPR, verzekering…) kan je terecht bij de assistenten Marijke en Carolien.

Een blik over het muurtje

Je wil aan de slag gaan met Curieus in een dorp of gemeente: hoe pak je het aan & hoe doen anderen het in niet-stedelijk gebied? In deze workshop krijg je tal van tips, inspiratie en good practices.

Betergem 2038

Fast Forward naar het jaar 2038. We zitten in Betergem, een bloeiende stad. Als lid van een burgercommissie neem je, met de nodige dosis humor, samen beslissingen over de aanpak van uitdagingen waar Betergem voor staat in 2038. Denk mee over thema's zoals  voeding, wonen, werken, geld & zorg.

TAPAS 2019
zaterdag 23 februari 2019
10 uur - … ?

Een programma om naar uit te kijken, niet? Noteer het in je agenda, hang het aan je koelkast, maak een knoop in je zakdoek, ... maar schrijf je vooral snel in via deze weg en wees al zeker van jouw plaatsje tijdens deze inspiratievolle dag! Meer info? laura.greffe@curieus.be