Gili - Charlatan

Datum
Locatie
Gc Kadans | Achter d'Hoven 15 , 2990 Wuustwezel
Organisatie
Curieus Wuustwezel
Contact
walter-curieus@telenet.be
Kostprijs
€15

Comedian-Mentalist* Gili (aka Lieven Gheysen) verraste vriend en vijand met zijn succesvolle theatershow “Iedereen Paranormaal” als antwoord op de media-tsunami rond Het Zesde Zintuig. Ook zijn volgende voorstelling "CTRL: Alles onder controle" wist volle zalen verward en vol ongeloof naar huis te sturen.

Zijn vijf zintuigen zó goed gebruiken dat het lijkt alsof hij een zesde zintuig heeft: dat is het vak dat mentalist Gili tot een ware kunst wist te verheffen en waarmee hij vermeende paragnosten en helderzienden liefdevol belachelijk maakt.  Nederland is eveneens gevallen voor de charmes van deze maatschappelijk geëngageerde mentalist. En ook buiten de Benelux breekt Gili potten: Frankrijk, Zwitserland en Canada gingen voor de bijl! 

Al meer dan tien jaar waarschuwt mentalist Gili ons tegen de gevaren van manipulatie, tegen kwakzalvers die misbruik maken van de goedgelovigheid van hun medemens. Maar wat gebeurt er als Gili zich zélf inlaat met charlataneske praktijken?  

 

In zijn nieuwe zaalshow "Charlatan" laat Gili zijn "evil twin" volledig los. Hij zet zijn "gaven" op scherp om bewust zijn "slechte ik" te laten zegevieren. Op slinkse wijze bespeelt en bedriegt charlatan Gili systematisch het voltallige publiek en smeert je met een bedrieglijke charme eender wat aan. Verwerpelijk zegt u? Inderdaad, maar wreed plezant!