BLAFWAF - BROEDERLIEFDE

Datum
16/11/2018 20:15 - 22:00
Locatie
Gc Kadans | Achter d'Hoven 15 , 2990 Wuustwezel
Organisatie
Curieus Wuustwezel
Kostprijs
€15

BROEDERLIEFDE

Drie “broers” met Brusselse roots kletsen hun muzikale goesting bij mekaar. Nederlandstalige songs, daar gaan ze voor. Met muziek die uw oren gezond aantast en teksten die garant staan voor spontane lachkuiltjes, boren zij zich zelfverzekerd een weg in uw geheugen.

Blafwaf woelt als een jonge mol door uw gazon van alledaagse onbenulligheden. Ze graven zich een weg dwars door de vreemde gewoontes, verlangens en tradities van de mens heen. Wat achterblijft is een woest maar opgelucht landschap waarin iedereen zich vast herkent. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Blafwaf is recht voor de raap en slaagt er op die manier keer op keer in om de luisteraar met een gelukzalige glimlach achter te laten.

Lachrimpels behoren tot de schoonheidsidealen. Blafwaf wil u op dat vlak graag in de watten leggen.

Erik De Brusselse grootstad heeft een duidelijke creatieve stempel op deze Schepdalenaar gedrukt. Hij verdiende zijn sporen in het kindertheater. Ook als tekstschrijver is hij niet aan zijn proefstuk toe. Bij Blafwaf trekt hij op dit vlak met veel goesting alle registers open. Hij hoopt vurig dat u ook om zijn geestigheden zal kunnen lachen.

Tim Deze Itterbeekse duivel-doet-al liep u ongetwijfeld al eens tegen het lijf op één of ander Vlaams podium. Onder ingewijden reageert hij doorgaans ook op de lokroep “Kameleon van het Pajottenland”. De drummer wordt meestal beloond met een plaatsje achteraan het podium. In het geval van Tim verliep dit nooit onopvallend. Bij Blafwaf staat hij in voor het fijnere slagwerk.

Maxime

Deze uit Sint-Pieters-Leeuw afkomstige rasmuzikant heeft als gitarist en songschrijver zijn sporen al meer dan verdiend. Bij Blafwaf staat Maxime onherroepelijk garant voor oorwormen van gitaarriffs die je ziel in geen geval onberoerd zullen laten. Zijn onverbloemde liefde voor de blues weet hij bovendien haarscherp in balans op de teksten van Blafwaf af te stellen.

 

Ticket: 15 euro


Voor bestelling van tickets: http://www.curieus-wuustwezel....