west-vlaanderen

Nieuws

The Empty Shop

18.05.2017

THE EMPTY SHOP KOMT NAAR BRUGGE! X Het CONCEPT is eenvoudig: je doneert je miskopen, wij verkopen ze in onze pop-up store en met de opbrengst steunen we een goed doel. Zo simpel kan het zijn, fantastisch toch?! Een rok waar je eigenlijk - leve de ontkenningsfase - niet langer...

Trump not Welcome

16.05.2017

Curieus wil een warme samenleving, waar iedereen gelijk aan de start komt en waar solidariteit geen uitzondering  is, maar een evidentie, ingebakken in elk van ons. Curieus staat voor alles wat Trump niet is. We walgen van zijn misogynie, zijn racisme, zijn oppervlakkigheid (en zijn lelijk haar).  Elke...

Bierdegustatie van West-Vlaamse bieren olv zytholoog Kurt Gunst!

02.03.2017

Een degustatie van West-Vlaamse bieren onder professionele begeleiding van een zytholoog, oftwel bierkenner, niet te missen!

Rik Verheye ontwierp T-shirts en draagtassen voor De Warmste Poep!

18.12.2016

In het kader van De Warmste Week (Studio Brussel) verkopen we T-shirts en draagtassen met origineel ontwerp van Rik Verheye, alias Jay Vleugels. De volledige opbrengst gaat naar de Pamperbank!

TAPAS - 2e nationale vrijwilligersdag van Curieus

01.10.2016

Zaterdag 1 oktober. Het is een datum die je nu al met felrood mag aanstippen in je agenda. Curieus ontvangt jou die dag met open armen in de sfeervolle Beursschouwburg in Brussel op onze tweede nationale vrijwilligersdag.

> Alle nieuwsitems