west-vlaanderen

Nieuws

Bierdegustatie van West-Vlaamse bieren olv zytholoog Kurt Gunst!

02.03.2017

Een degustatie van West-Vlaamse bieren onder professionele begeleiding van een zytholoog, oftwel bierkenner, niet te missen!

2-Curieus-daagse naar Frans Vlaanderen!

23.01.2017

Aan het landschap is het niet te zien dat u de grens oversteekt, maar toch voelt u zich onmiskenbaar in het buitenland... Duinkerke en omgeving is een ideale bestemming voor een Curieustrip!

Rik Verheye ontwierp T-shirts en draagtassen voor De Warmste Poep!

18.12.2016

In het kader van De Warmste Week (Studio Brussel) verkopen we T-shirts en draagtassen met origineel ontwerp van Rik Verheye, alias Jay Vleugels. De volledige opbrengst gaat naar de Pamperbank!

TAPAS - 2e nationale vrijwilligersdag van Curieus

01.10.2016

Zaterdag 1 oktober. Het is een datum die je nu al met felrood mag aanstippen in je agenda. Curieus ontvangt jou die dag met open armen in de sfeervolle Beursschouwburg in Brussel op onze tweede nationale vrijwilligersdag.

Slotevent BATOET!

10.09.2016

BATOET! het uniek West-Vlaams participatief sociaal-cultureel project dat het concept ‘solidariteit’ wil openbreken en “her”denken eindigt op 10 september met een groot slotevent. Op 10 september is er het groot solidariteitsdebat in de Budafabriek in Kortrijk met Natalie Eggermont (Climate Express) Rudy De Leeuw (ABVV) Jos Geysels ...

> Alle nieuwsitems