Kalender

Terug naar overzicht

‘De 3 Wijzen’ komen naar Moorslede!

19.05.2017 | 20:00 GC De Bunder , 8890 Moorslede

Het behoeft weinig historische duiding, De 3 Wijzen was in de jaren negentig de wekelijkse topquiz van de toenmalige BRT(N). Men reisde het land rond voor opnames in culturele centra en feestzalen. Welnu, zo onvergetelijke avond amusement komt vandaag opnieuw naar u toe!

Haar onverwoestbare cultstatus dankt 'De 3 Wijzen' onmiskenbaar aan haar wisselende panel, met steeds weerkerende pieken voor Jaques Vermeire, Gerty Christoffels, Walter Grootaers en presentator Kurt Van Eeghem.

Dit kwartet neemt in theaterseizoen 2016 - 2017 met volle goesting de draad weer op voor een avond vol vrolijke nostalgie.

Tussen de lachsalvo's door bestaat de voorstelling zelf uit twee delen van een 50-tal minuten. Voor de pauze gaan de 3 wijzen aan de hand van anekdotes en herinneringen in op hun roemrijke verleden voor en achter de schermen van het legendarische programma. Na de pauze doen de 3 wijzen waar zij nog altijd in uitblinken: de panelquiz, met (kandidaten uit) de zaal. De winnaars staat vanzelfsprekend eeuwige (lokale) roem te wachten!

Tickets via filip.ameel@telenet.be