Aanbod

Terug naar overzicht

ZomertoerenWinterkuren


www.zomertoerenwinterkuren.be


Zomertoeren-Winterkuren laat je dromen, zet je op pad en geeft je inspiratie.
Dat de lokale afdelingen de motor zijn van Curieus, dat weten we al langer dan vandaag. En als we onze lokale vrijwilligers kunnen vooruit helpen in alles wat ze organiseren, dan doen we dat graag.
Daarom lanceren we onze nieuwe website www.zomertoerenwinterkuren.be. Daar kan je op terecht voor inspirerende afdelingsactiviteiten.
We goten talloze succesvolle Curieusactiviteiten van de afgelopen jaren in een kant-en-klaar jasje (met een uitgebreid stappenplan, aandachtspunten en tips voor de dag zelf…). Een literair ontbijt, een dauwwandeling of een artistieke etalagetour? Op de zomertoeren-winterkuren databank vind je voor elk wat wils.
Wij deden ons best, jij doet de rest. Elke inspiratiefiche kan je op maat van jouw afdeling uitwerken. Hou deze website dan ook bij de hand wanneer je met jouw Curieusafdeling je jaarprogramma uitwerkt. Laat je verleiden, deze website is er eentje voor jou.
Wil je je schouders zetten onder één van deze activiteiten in jouw gemeente of wijk? Wil je de inspiratiefiche uitgebreid zien met een persbericht? Heb je vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met het provinciaal secretariaat.
Zomertoeren-Winterkuren geeft je zin in zoete zomers en wollige winters. Want we maken gewoon van élk seizoen een Curieusseizoen!
Curieus heeft ook enkele paradepaardjes in het aanbod, die vaak terugkomen.  Daar kan je met jouw afdeling op inschrijven of vertalen naar jouw realiteit.